Nexus6, Tarox też mam 12 tłoczkowe
[Caraudio] Prośba o pomoc w wyborze radia.
Zwiń
X
-
[Caraudio] Prośba o pomoc w wyborze radia.
Obecnie jestem na etapie zakupu radia do Octavii. Mam nadzieję, że nie powtarzam tematu i nie odeślecie mnie do opcji szukaj, bo co prawda były już takie tematy, ale w żadnym nie znalazłem pomocy. Konkretnie szukam coś w cenie 500-600 zł. Chodzi mi głównie o dobrą jakość dźwięku a nie o inne pierdoły Narazie zastanawiam się nad dwoma modelami:
Pioneer DEH-P3600MB oraz Pioneer DEH-5700. Który z nich jest lepszy? A może możecie polecić coś innego w tym przedziale cenowym ?
-
-
olej "niskie" modele Pioneer'a, obejrzyj Kenwoody z roku 2005 na www.elcoexim.com.plWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paulmCzyli wszyskie radia w tym przedziale cenowym to jeden pies ? :?
Mam na myśli takie marki jak Pioneer, Panasonic, JVC, Clarion czy Blaupunkt. :roll:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
To mógłbym prosić o wskazanie jakichś konkretnych modeli ? Ważne jest dla mnie żeby radio obsugiwało format mp3 i miało w miarę dobry wzmacniacz, bo narazie nie przewiduję zewnętrznego. (Nie wiem czy nie za dużo oczekuję. :lol: )Radio nie musi być nowe (chociaż napewno świadomie nie kupie śmiganego), interesują mnie również modele ze starszych (wyższych) serii.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pantolZamieszczone przez Nexus6niedokońca tak, dziwnym trafem w takich testach jakis Kenwood zazwyczaj wymiata konkurencję k
Jednak mnie nie podoba się stylistyka Kenwooda i chyba poszukam czegoś innego, nie koniecznie "lepszego" według was. :|
Komentarz
-
-
A ja myślę, że najlepiej wybrać się do firmy montującej audio. Podłącz do auta kolejno kilka modeli i sam wybierzesz. Miałem podobny dylemat. Odsłuch sklepach typu MM nie daje wielkiego rozeznania. Dopiero podłączenie sprzętu do posiadanych głośników pomoże w decyzji. Ja wybrałem któreś z JVC. W tej kategorii cenowej (przed dwoma laty 1000zł) w mojej ocenie był najlepszy. Teraz kosztuje ok. 600. Obsługuje mp3. W komplecie pilot.
pzdr.OII ambientna sztuka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jacqJa wybrałem któreś z JVC.
Zamieszczone przez jacq...w mojej ocenie był najlepszy.With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Panasonic to dobry sprzet domowy z tych tanich ewentualnie plazmy i lcd ale do auta nie polecam miałem kiedys ale przyznaje sie to był niski model i w maluchu nie podobała mi sie jakość dzwieku nie wiem jak jest teraz bo nie interesowałem sie pasikonikiem ale jak juz cos z matsuchita elektroniks to cos innej marki tego koncernu lepiej zagra k
Komentarz
-
Komentarz